internet üzerinden yapılan chat uygulamalarında en yüksek trende sahip olan Mynet sohbet odamızda bizlerle birlikte sohbet etme olanağına sahip olan kullanıcılarımıza katılmak için umarım hazırsınızdır.
Sosyal medya ve güncel sohbetlerinde yapıldığı sitemizde en önemli unsur kişilerin rahatlığıdır. Bu rahatlık sadece özgürlük değil kişisel değerlere saygı , kişi güvenliği , karşılıklı sevgi ve saygı olmak üzere ana temellere dayanmaktadır.
Kişisel değerlere saygı ; hususunda bir insanın yaşam biçimi ve düşünceleri ne olursa olsun bir ayrım yapılmaması demektir. Sitemizde buna aykırı davranışlar yapan kişi ve topluluklara kesinlikle müsamaha gösterilmeyecektir.  Her hangi siyasi veya diğer topluluk oluşumlarına izin verilmemekte karşıt görüşlerin oluşmasına engel olunmaktadır. Kişilerin ten rengi veya ırkı yüzünden yargılanmadığı bir ortam hazırlanmıştır.
Kişi güvenliği ; diğer organizasyonların aksine sizin kişisel bilgilerinize ulaşma gibi bir niyeti olmayan Sohbet ve gizliliğe önem veren uygulamamızda kendi şahsınızı kendiniz dile getirmediğiniz takdirde asla kimse bilmeyecektir. Nerede yaşadığınız veya kim olduğunuz siz izin vermeden siz belirtmeden kimse tarafından sorgulanamaz. Bu yolla sizleri daha  güvenli bir sohbet ortamında ağırlama şansı bulmaktayız.
Karşılıklı sevgi ve saygı ; sohbet eden veya uygulamalarda vakit geçiren kişiler birbirlerine sevgi ve saygı duymakla mükelleftir. Kişiler bu durumda ilerlediği takdirde her zaman haklı olacaklardır. Bu sınırı aşan zatlar öncelikle aldıkları uyarılarla uymadığı takdirde süreli veya süresiz uzaklaştırma alacaktır. Sitemizin benimsenmesinin en önemli nedenlerinden biri kullanıcılarımızın haklarının savunulmasıdır.
 
 
 
Chat Sohbet Servisi
Published:

Chat Sohbet Servisi

Sosyal medya ve güncel sohbetlerinde yapıldığı sitemizde en önemli unsur kişilerin rahatlığıdır. Bu rahatlık sadece özgürlük değil kişisel değer Read More

Published:

Creative Fields